Rekomendasi Game Penghasil Uang Langsung Masuk Rekening

Game Penghasil Uang Langsung Masuk Rekening

Dibawah ini kami akan memberikan anda informasi tentang Rekomendasi Game Penghasil Uang Langsung Masuk Rekening.

Bermain game merupakan hal yang sering dilakukan ketika luang bukan? tapi pernahkah kalian berpikir untuk bisa menghasilkan uang melalui game.

Nah, hal tersebut akan kenyataan jika kalian memainkan game-game yang akan kami berikan dibawah ini.

7 Game Penghasil Uang Langsung Masuk Rekening

1. League of Kingdoms

Satu lagi permainan dalam talian yang menarik ialah League of Kingdoms. Permainan ini bertemakan strategi MMO blockchain, yang merupakan keluaran pertama di dunia.

Di dalamnya, pemain mesti membina kerajaan, sumber ladang, melawan raksasa, serta mengalahkan kerajaan lawan.

Dalam permainan, komoditi tanah adalah token tidak boleh digunakan (NFT). Ini bermaksud, pengguna harus mengembangkan kerajaannya dengan membangun, membuat kemudahan, dan juga membuat kubu pertahanan yang dikawal oleh tentera.

Dengan permainan menjana wang token ini, pemain mesti mengalahkan lawan dengan sumber yang telah mereka kumpulkan. Dengan sumber yang banyak, kerajaan akan menjadi lebih kuat.

Misi selesai akan mendapat syiling untuk membina sumber-sumber baru yang lawan anda telah dimusnahkan apabila perjuangan bermula.

2. Mager

Mager adalah salah satu daripada banyak permainan yang dapat menjana wang. Seperti namanya, Mager sangat sesuai dimainkan ketika pengguna ‘mager’ (gerakan malas) atau berehat. Sebabnya, permainan ini boleh memberi pendapatan dengan cepat.

Silap mata tersebut untuk aktif bermain permainan. Di dalamnya terdapat banyak permainan yang boleh menjana mata.

Setiap permainan menghasilkan mata nominal yang berbeza. Selepas itu, mata dapat ditarik dari permainan dengan nominal minimum IDR 5,000.

Malangnya, mata ini tidak dapat ditunaikan dengan segera. Walau bagaimanapun, mata ini boleh dianggap sebagai ‘wang’ kerana boleh ditukar dengan e-baucar dari beberapa e-dompet, seperti OVO, DANA, atau GoPay. Mata ini juga boleh ditukar menjadi kredit dengan pembayaran minimum IDR 100,000.

3. Clip Clap

Clip Clap adalah permainan menjana wang yang sudah sangat popular di kalangan pemburu dompet. Permainan ini berfungsi seperti media sosial, di mana konsepnya adalah untuk menonton video yang akan diberi ganjaran dalam bentuk wang.

Clip Clap juga tidak hanya memberikan tontonan, tetapi pengguna dapat mencuba permainan yang ada. Wang ini boleh dikeluarkan dengan nominal minimum yang sesuai dengan terma dan syarat permohonan.

Walau bagaimanapun, pengeluaran hanya boleh dikeluarkan melalui GoPay e-wallet, dana, OVO, atau ditukar menjadi kredit.

4. Coin Republic

Coin Republic adalah satu lagi permainan menjana wang yang menarik. Konsep permainan ini mudah, di mana pengguna hanya perlu membina satu bangunan. Bangunan yang berjaya dibina mengikut syarat akan diberi ganjaran.

Ganjaran wang ini diberikan dalam bentuk cryptocurrency, kemudian dapat dipindahkan melalui akaun e-wallet.

Walaupun baru, permohonan ini terbukti selamat dan undang-undang. Sekiranya anda ingin mencubanya, pergi ke Play Store dan muat turun, kemudian rasakan sendiri kegembiraan!

5. Candy Kaboom

Seterusnya adalah permainan menjana wang dengan konsep teka-teki sederhana. Pemain diarahkan untuk membawa lebih dekat dan memusnahkan tiga atau lebih permata di jalan yang sama. Di samping itu, permata juga boleh dipadankan apabila mereka berada dalam bentuk huruf L.

Permainan ini agak berbeza daripada cadangan sebelumnya. Candy Kaboom menawarkan ganjaran yang menarik jika pengguna berjaya menjalankan satu misi. Ganjaran ini, tentu saja, adalah wang dalam bentuk baki dana.

Bukan itu sahaja, ganjaran dari permainan juga boleh menjadi telefon pintar terkini atau baucar membeli-belah di Lazada e-commerce.

Permainan ini juga termasuk yang baru, tetapi sudah terbukti bahawa Candy Kaboom memberikan wang. Untuk mencubanya, sila muat turun aplikasi secara langsung melalui Gedung Play.

6. Domino QiuQiu: Domino 99

Juga dipanggil “Domino 99”, Permainan mencerminkan nama permainan. Permainan ini adalah aplikasi yang serasi pada Android, membawa konsep permainan Qiu Qiu, yang juga merupakan salah satu permainan kad tradisional negara Indonesia.

Pengguna mempunyai peluang untuk mendapatkan wang tanpa perlu menyediakan modal. Caranya adalah dengan menyusun sebilangan besar empat kad yang telah diberikan sebelumnya. Nilai terbesar untuk digubah ialah QiuQiu, atau makna literal ialah “99”.

Jadi bagaimana pemain menjana wang dari permainan ini? Sudah tentu, ia sangat mudah. Sekiranya pemain memperoleh mata setelah memenangi permainan, maka mata boleh ditukar menjadi dua bentuk; menjadi wang atau kredit.

7. Growtopia

Growtopia adalah permainan menjana wang yang menarik untuk cadangan seterusnya. Dengan pandangan dua dimensi, konsep permainan ini adalah perang yang dilaksanakan pada pelayan tunggal. Pemain kemudian boleh melakukan banyak aktiviti, seperti berbual dan berdagang.

Pemain juga boleh membina dunia mereka sendiri, di mana aktiviti berbeza-beza. Bermula dari blok bangunan, menanam pokok, untuk mendapatkan permata, sama seperti aktiviti harian di kampung.

Walau bagaimanapun, aktiviti tersebut tidak dapat dijalankan sekiranya kawasan tersebut dikunci oleh pemain lain.

Permainan ini menjadi viral di TikTok kerana ulasan dari salah seorang penggunanya. Dia mengatakan bahawa terbukti bahawa Growtopia memberikan ganjaran hingga berjuta-juta rupiah dalam bentuk baki dana. Untuk mendapatkannya, pemain mesti mengumpul kunci dunia.

You May Also Like

About the Author: Eri Z

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *